Campings

Knaus Campingpark Bernkastel-Kues Moezel

Knaus Campingpark Bernkastel Moezel

Knaus Campingpark Bernkastel-Kues ligt op een unieke locatie: op een groen schiereiland tussen de waterloop van de Moezel en de jachthaven van Bernkastel-Kues.

Rondom natuur met schaduw

Knaus Campingpark Bernkastel-Kues biedt rondom natuur, veel bomen die voor schaduw kunnen zorgen en uiteraard veel water van de Moezel. Vlak bij de camping ligt de jachthaven, waar tijdens de zomermaanden ook een ligplaats gehuurd kan worden. Het Campingpark heeft plekken in de zon, met enige schaduw en met veel schaduw. De kampeerplaatsen hebben een stroomvoorziening en er zijn ook meerdere tappunten voor water aanwezig.

Moderne faciliteiten

Knaus Campingpark Bernkastel-Kues is uitgerust met moderne faciliteiten, schoon sanitair en voor de kinderen is er een speeltuin. De camping biedt ook de mogelijkheid tot het huren van trekkershutten. Huisdieren zijn in zowel het laag- als hoogseizoen toegestaan, maar dienen wel aangelijnd te blijven.

Voor de sportieve kampeerder zijn er diverse mogelijkheden voor activiteiten. Zo kan er in de buurt van het Campingpark in de rivier gezwommen worden, zijn er diverse fietsroutes in de directe omgeving en nodigt het prachtige Moezelgebied ook uit tot fraaie wandeltochten.

Bernkastel-Kues aan de Moezel

Bernkastel is een van de beroemdste plaatsen aan de Moezel, geliefd om onder andere het historische centrum en de ruïnes van Burg Landshut. Daarnaast worden er regelmatig evenementen georganiseerd, zoals bijvoorbeeld het Wijnfeest van de Mittelmosel in september. Het is ook een prima uitvalsbasis voor trips naar andere Moezelsteden, zoals Cochem, Trier en Koblenz. Ook de mooie Eifel-regio ligt op prima rijafstand.

Toon prijzen en beschikbaarheid