Campings

Camping Igel aan de Moezel

Campingplatz Igel Moezel

Camping Igel aan de Moezel is een populaire kampeerplaats vanwege de directe ligging aan de rivier.

Camping aan de Moezel met moderne faciliteiten

Campingplatz Igel biedt moderne sanitaire faciliteiten en heeft ook een toilet voor de minder-valide kampeerder beschikbaar. Het gebruik van de wasmachine op Camping Igel is tegen een vergoeding mogelijk. In de kantine van deze Moezelcamping kun je snacks en drankjes kopen, terwijl in de zomer ook het zonneterras open is en vanaf deze plek heb je een mooi uitzicht op de Moezel.

Perfect voor watersport en wandelingen

Vanwege de directe ligging aan de Moezel, is Camping Igel uitermate geschikt voor de watersportliefhebber. Er worden op de camping dan ook faciliteiten geboden voor waterskiers, motorboten en kanovaarders.

Ook is deze camping in Igel een goede uitvalsbasis voor lange wandelingen in de regio en fietstochten. De beroemde Moselradweg loopt langs de kampeerplaats en vanuit hieruit kunnen ook andere fietsroutes aan de Saar en de Sauer bereikt worden. Hengelaars kunnen, mits in het bezit van een visvergunning, op Camping Igel ook hun hobby beoefenen.

Uitstapjes vanaf Camping Igel aan de Moezel

Vanaf Camping Igel kun je ook diverse dagtrips ondernemen naar steden en dorpen in de omgeving. Trier ligt in de nabijheid van Igel, terwijl ook Luxemburg in de buurt ligt. Het grensplaatsje Wasserbillig ligt op slechts 4 kilometer, terwijl de hoofdstad Luxemburg met de auto in ongeveer 30 minuten te bereiken is. Andere Luxemburgse plaatsen die een bezoek waard zijn: Echternach, Vianden, Diekirch en Remich.

Toon prijzen en beschikbaarheid

(Credits afbeelding: Camping Igel)