Campings

Camping Hollandischer Hof aan de Moezel

In Senheim aan de Moezel vind je Camping Hollandischer Hof. Senheim is een klein dorpje, waarbij wijnbouw de belangrijkste bron van inkomsten is. Het dorp is ook een uitstekende uitvalsbasis voor tripjes naar de diverse plaatsen aan de Moezel, zoals CochemTrier en Koblenz.

Veel positieve beoordelingen van kampeerders aan de Moezel

De camping heeft veel te bieden voor de kampeerder: goede sanitaire voorzieningen, een restaurant met uitgebreide menukaart, een winkel met een uitgebreid assortiment van Nederlandse en Duitse producten en tijdens de zomermaanden is er een recreatieprogramma voor jong en oud. Ook is het mogelijk om op Hollandischer Hof caravans te huren.

Moezel – Camping Hollandischer Hof heeft door de jaren heen veel positieve beoordelingen ontvangen en werd ook al eens tot beste camping in Duitsland gekozen.

Milieubewuste camping aan de Moezel

Deze camping aan de Moezel probeert ook door diverse initiatieven haar bijdrage te leveren aan het milieu. Zo wordt het water verwarmd met zonnenenergie, wordt de stroom opgewekt met behulp van waterkracht, wordt het afval gescheiden en vindt het transport op de camping plaats met behulp van door waterkracht aangedreven golfkarretjes.

Tijdens het hoogseizoen, biedt de camping zowel een recreatieprogramma voor volwassenen als voor kinderen aan.

>> Meer informatie over Moezel Camping Hollandischer Hof in Senheim

Wijnfeesten aan de Moezel 2023

Moezel Nieuwsbrief