Campings

Camping Hollandischer Hof aan de Moezel

Camping Hollandischer Hof Senheim Moezel

Bij Senheim aan de Moezel vind je Camping Holländischer Hof. Senheim is een klein dorpje, waarbij wijnbouw de belangrijkste bron van inkomsten is. Het dorp is ook een uitstekende uitvalsbasis voor tripjes naar de diverse plaatsen aan de Moezel, zoals CochemTrier en Koblenz.

Camping Holländischer Hof – langgerekte camping

Holländischer Hof is een langgerekte camping, gelegen op een smal schiereiland in de Moezel. Het fraaie wijndorpje Senheim ligt op 10 minuten wandelen. In de naaste omgeving vind je mooie hellingen met wijngaarden waar de lekkere Moezelwijn wordt verbouwd. De camping heeft Nederlandse eigenaren en is populair onder Nederlandse Moezel-liefhebbers.

Vlak terrein, goede sanitaire voorzieningen, restaurant en supermarkt

Camping Holländischer Hof is een grote camping, heeft een vlak gras-terrein dat onderverdeeld is in diverse vlakken, met daartussen verharde paden. De plekken op dit kampeerterrein aan de Moezel zijn wel genummerd, maar niet afgebakend. De plaatsen zijn verschillend qua grootte.

De camping heeft veel te bieden voor de kampeerder: goede sanitaire voorzieningen, een restaurant met uitgebreide menukaart en gezellig terras, een winkel met een uitgebreid assortiment van Nederlandse en Duitse producten en tijdens de zomermaanden is er een recreatieprogramma voor jong en oud. Tot het activiteitenprogramma behoren onder andere boottochten, wijnproeven, meezingavonden en BBQ’s. In juli en augustus kunnen kinderen onder andere deelnemen aan voetbaltoernooien, spooktochten, voorlezen of knutselen. Er is geen zwembad in de buurt, maar het is mogelijk om in de Moezel te zwemmen. Voor booteigenaren is er een trailerhelling.

Moezel – Camping Holländischer Hof heeft door de jaren heen veel positieve beoordelingen ontvangen en werd ook al eens tot beste camping in Duitsland gekozen.

Milieubewuste camping aan de Moezel

Deze camping aan de Moezel probeert ook door diverse initiatieven haar bijdrage te leveren aan het milieu. Zo wordt het water verwarmd met zonnenenergie, wordt de stroom opgewekt met behulp van waterkracht, wordt het afval gescheiden en vindt het transport op de camping plaats met behulp van door waterkracht aangedreven golfkarretjes.

Huren van een hut of caravan

Heb je geen tent, camper, vouwwagen of caravan? Geen probleem, dan kun je toch op camping Holländischer Hof aan de Moezel terecht. Het is namelijk mogelijk om een caravan of een gezellige Moezelhut te huren.

Toon prijzen en beschikbaarheid