Campings

Camping Historische Muhle Vogelsang in Brodenbach

Camping Historische Muhle Vogelsang Brodenbach Moezel

Camping Historische Muhle Vogelsang in Brodenbach aan de Moezel strekt zich uit langs de Ehrbach in het idyllische Ehrenburgertal.

Kampeerplaats omgeven door schitterende natuur

Deze Moezel – kampeerplaats is omgeven door schitterende natuur, waaronder bossen, weiden en een varieteit aan flora en fauna, waardoor je echt tot rust komt van de drukke beslommeringen in je dagelijkse leven. De prachtig gelegen Camping Historische Muhle Vogelsang ligt op loopafstand van de Moezel.

Favoriete camping aan de Moezel

De camping aan de Moezel is een favoriet voor wandelaars, paardenliefhebbers, fietsers en motorrijders vanwege de ligging in de natuurlijke omgeving en daarbij is deze kampeerplaats ook een goede uitvalsbasis voor tripjes in het Moezelgebied. Het is ook mogelijk om buiten het hoogseizoen op Camping Historische Muhle Vogelsang te kamperen en is men beschermd tegen eventueel hoog water van de Moezel.

Rustig kamperen in natuurlijke omgeving

Camping Historische Muhle Vogelsang is een rustige camping in een natuurlijke omgeving. De kampeerplekken bevinden zich op een weide. Er zijn wasbakken en douches met warm water aanwezig, terwijl er voor de kinderen aparte sanitaire faciliteiten zijn. Daarnaast zijn er onder andere ook een wasmachine, droger, magnetron, strijkplank en gaspitten met aanrecht aanwezig. Er kan gebruik gemaakt worden van wifi, dat een dekkingspercentage van 80 tot 100% heeft op het kampeerterrein.

Activiteiten op Camping Historische Muhle Vogelsang

Er is op deze Moezel – camping een speeltuin aanwezig, terwijl de sportieve kampeerder hier ook kan tafeltennissen. Diverse wandelpaden, waaronder het prachtige Bergschluchtenpad,  lopen overigens ook langs of liggen in de buurt van Camping Historische Muhle Vogelsang, terwijl de camping ook diverse fietsroutes in de omgeving beschikbaar heeft.

Bij de kampeerplaats ligt een Gasthaus, waar men kan genieten van Moezelwijn, bier en lokale gerechten uit de Moezelstreek. Er is ook een kiosk aanwezig, bediend door vriendelijk personeel, waar men de noodzakelijke inkopen kan doen. Honden zijn, mits aangelijnd, zowel welkom in het laag- als hoogseizoen.

Bungalows en vakantiehuizen huren

Naast het kamperen bij Historische Muhle Vogelsang, is het ook mogelijk om bungalows en vakantiehuizen te huren.

Toon prijzen en beschikbaarheid