Campings

Camping Georgshof in Wintrich

Camping Georgshof is gelegen in Wintrich aan de Moezel tussen wijngaarden en in de onmiddellijke nabijheid van de rivier.

Moezelcamping met familiaire sfeer

De camping in Wintrich biedt 120 ruime staanplaatsen, heeft moderne sanitaire voorzieningen, waarbij ook rekening is gehouden met de minder-valide kampeerder. Op diverse plekken op Camping Georgshof zijn er watervoorzieningen, terwijl elke plek een 16 ampère stroomaansluiting heeft. Er hangt een familiaire sfeer op deze Moezelcamping, die zich uitstekend leent om te genieten van uw vakantie in de Moezelvallei onder het genot van een kop koffie, een goed glas Moezelwijn of heerlijke lokale gerechten van de barbecue.

Op Camping Georgshof in Wintrich kun je onder andere vers brood, frisdrank, wijn en gas krijgen, terwijl er in het wijndorp een bank met geldautomaat en een supermarkt te vinden is.

Omgeving Camping Georgshof

Deze Moezelcamping in Wintrich is gelegen in een gevarieerd landschap met een mild klimaat.

De bekende Moezelstad Bernkastel – Kues ligt op acht kilometer van de kampeerplaats, terwijl Trier aan de Moezel op ongeveer 40 kilometer afstand ligt. De Eifel en de Hunsrück zijn vanaf Camping Georgshof ook goed te bereiken.

Campingplatz Georgshof
Kurfürstenstraße 25
D – 54487 Wintrich
+49-(0)6534-93266
http://www.camping-georgshof.de/

(Image credit image : Camping Georgshof)