Campings

Camping Bären-Camp in Bullay aan de Moezel

Moezel Camping Baren Camp Bullay

In Bullay aan de Moezel ligt tussen de steile wijnbergen, Burg Arras en Marienburg een mooie camping: 4-sterren camping Bären-Camp.

Camping Bären-Camp heeft een unieke ligging aan de Moezel, terwijl het dorpshart van Bullay ook op wandelafstand ligt, waardoor je binnen een paar minuten bij diverse winkels of het station van Bullay bent.

Faciliteiten Moezel-camping

Als je kampeert op deze Moezel-camping, dan kun je van diverse faciliteiten in het moderne en verwarmde sanitairgebouw gebruik maken, zoals douchecabines, wascabines, wasruimtes met warm water, spoelruimtes en föhns. Daarnaast is er op Camping Bären-Camp in Bullay ook een baby verzorgingsruimte te vinden. Er is bovendien op deze camping aan de Moezel een speciale stortplaats voor chemische toiletten.

Ook voor kinderen is deze kampeerplaats in Bulley een geschikte plek: Bären-Camp heeft een kleine speelplaats en in de nabijheid van de camping is er ook een avonturenspeelplaats te vinden. In het charmante Moezel-dorpje Alf, dat te bereiken is met de veerpont, is er ook een zwembad waar kinderen veel waterplezier zullen hebben.

Goede uitvalsbasis aan de Moezel

Voor de actieve toerist is Camping Bären-Camp ook een uitstekende uitvalsbasis. Vanuit deze Moezel-camping kan men direct via de Moselradweg fietsen langs de Moezel. Ook wandelaars zullen genieten van de mooie omgeving tussen de wijnbergen. De wandeltochten Wandeling der Religies in Ediger-Eller en de Cultuur Rondweg bij Neef en Bremm liggen in de nabijheid van Bullay. De beroemde en stijle wijnberg Bremmer Calmont, die ook beklommen kan worden, ligt ook in de omgeving van deze Moezel-kampeerplaats.

In Bullay komt ook de hengelsportliefhebber aan zijn trekken. In de nabijheid van deze camping aan de Moezel wordt er regelmatig gevist op voorn, brasem, paling en snoek.

Met de auto kun je ook leuke uitstapjes maken naar plaatsen in de omgeving, zoals NeefZell en Cochem, terwijl Koblenz, Trier en Bernkastel-Kues ook op een goede rijafstand liggen.

Camping Bären-Camp
Am Moselufer 3,
56859 Bullay
T: +49 6542 900097

Locatie van Camping Bären-Camp in Bullay aan de Moezel

(Homepage Image credit: Baren-Camp)

Wijnfeesten aan de Moezel 2023

Moezel Nieuwsbrief