Campings

Camping Bären-Camp in Bullay aan de Moezel

Camping Baren Camp Bullay

In Bullay aan de Moezel ligt tussen de steile wijnbergen, Burg Arras en Marienburg een mooie camping: 4-sterren camping Bären-Camp.

Langgerekte camping langs de Moezel

Camping Bären-Camp heeft een unieke ligging aan de Moezel op een langgerekt terrein, terwijl het dorpshart van Bullay ook op wandelafstand ligt, waardoor je binnen een paar minuten bij diverse winkels of het station van Bullay bent. Het kampeerterrein bestaat uit vijf verschillende velden, die met elkaar verbonden zijn.

De plekken op de velden zijn genummerd en de afmeting van de plaatsen varieert van ongeveer 70 tot 100 m2. Een aantal plekken staan in de schaduw van bomen. Het is ook mogelijk om op deze Moezelcamping een zogenaamd PodHouse te huren. Dit is een klein houten huisje, waar je in stijl op het kampeerterrein kunt kamperen.

Faciliteiten Moezel-camping

Als je kampeert op deze Moezel-camping, dan kun je van diverse faciliteiten in de sanitairgebouwen gebruik maken, zoals douchecabines, wascabines, wasruimtes met warm water, spoelruimtes en föhns. Daarnaast is er op Camping Bären-Camp in Bullay ook een baby-verzorgingsruimte te vinden. Er is bovendien op deze camping aan de Moezel een speciale stortplaats voor chemische toiletten.

Camping Bären-Camp heeft een klein winkeltje, waar je diverse benodigdheden kunt kopen, en de kampeer-accommodatie heeft ook een restaurant met groot buitenterras met uitzicht op de fraaie Moezel.

Ook voor kinderen is deze kampeerplaats in Bulley een geschikte plek: Bären-Camp heeft een kleine speelplaats en in de nabijheid van de camping is er ook een avonturenspeelplaats te vinden. In het charmante Moezel-dorpje Alf, dat te bereiken is met de veerpont, is er ook een zwembad waar kinderen veel waterplezier zullen hebben.

Goede uitvalsbasis aan de Moezel

Voor de actieve toerist is Camping Bären-Camp ook een uitstekende uitvalsbasis. Vanuit deze Moezel-camping kan men direct via de Moselradweg fietsen langs de Moezel. Ook wandelaars zullen genieten van de mooie omgeving tussen de wijnbergen. De wandeltochten Wandeling der Religies in Ediger-Eller en de Cultuur Rondweg bij Neef en Bremm liggen in de nabijheid van Bullay. De beroemde en stijle wijnberg Bremmer Calmont, die ook beklommen kan worden, ligt ook in de omgeving van deze Moezel-kampeerplaats.

In Bullay komt ook de hengelsportliefhebber aan zijn trekken. In de nabijheid van deze camping aan de Moezel wordt er regelmatig gevist op voorn, brasem, paling en snoek. Kampeerders met een boot, kunnen bij Camping Bären-Camp ook hun vaartuig te water laten.

Met de auto kun je ook leuke uitstapjes maken naar plaatsen in de omgeving, zoals NeefZell en Cochem, terwijl Koblenz, Trier en Bernkastel-Kues ook op een goede rijafstand liggen. Het station van Bullay is slechts een korte wandeling vanaf de kampeerplek, zodat je er ook met de trein erop uit kunt aan de Moezel.

Toon prijzen en beschikbaarheid

 

(Image credit: Baren-Camp)