Campings

Camperplaats Weingut Oster-Franzen in Bremm

In het pittoreske dorpje Bremm, onder andere bekend van de Bremmer Calmont, de stijlste wijnberg van Europa, bevindt zich de camperplaats van Weingut Oster-Franzen.

Deze camperplaats in Bremm aan de Moezel is een vlakke, verharde parkeerplek bij de wijngaard van Oster-Franzen, die verdeeld is in een aantal percelen. U vindt hier onder andere stroomzuilen bij elk perceel, sanitair op de binnenplaats van de wijngaard met ondere andere 5 cabines met toilet, douche, wastafel en vloerverwarming. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van wasmachines en wasdrogers.

Er is op camperplaats Weingut Oster-Franzen dagelijks een wijnproeverij en men staat klaar om u tips te geven of fiets- en wandeltochten, wijnfeesten en andere evenementen. De camperplaats heeft van onder andere de ADAC goede beoordelingen gekregen.

Bremm – goede uitvalsbasis aan de Moezel

Bremm is een goede uitvalsbasis voor tripjes naar onder andere Zell, Cochem, Bernkastel, Trier en Koblenz. Daarnaast kunnen actieve vakantiegangers ook wandelen in de omgeving. Zo is het mogelijk de Bremmer Calmont te beklimmen, maar kan men ook wandelen over de Rondweg der Religies in Ediger-Eller en de cultuur rondweg Calmont – Kloster Stuben – Petersberg.

Meer informatie over Camperplaats Weingut Oster-Franzen:

CalmontstraŖe 96
56814 Bremm/Mosel
Telefoon: +49 (0) 2675 – 10 18
Internet: http://www.oster-franzen.de

Wijnfeesten aan de Moezel 2023

Moezel Nieuwsbrief