Busreis naar de Moezel

Busreis Moezel

Een busreis naar de Moezel is een comfortabele, gezellige en voordelige manier om van een Moezelvakantie te genieten. Diverse reisorganisaties bieden volledig verzorgde reizen aan naar het Moezelgebied.

Met een busreis aan de Moezel laat je je rijden door een gecertificeerde busschauffeur, waardoor u zich niet druk hoeft te maken om de route of het verkeer om je heen, en daardoor alle tijd hebt om te genieten van al het fraais dat de Moezelstreek te bieden heeft. De touringcars zijn van alle gemak voorzien, inclusief airconditioning, eten en drinken, toilet en comfortabele stoelen.


Over het algemeen legt men bij een georganiseerde busreis aan de Moezel een bepaalde route af en rij je van het hotel naar hotel in de diverse Moezelplaatsen. Er wordt een bepaald reisschema gevolgd, waarbij de romantische dorpjes en pittoreske steden aan de Moezel bezocht worden en is er tijd voor excursies, zoals bijvoorbeeld wijnproeverijen, boottochten en het bezoeken van kastelen en kloosters uit het roemrijke verleden.

Als je een comfortabele, voordelige en gezellige manier van vakantie vieren zoekt, dan is een volledig verzorgde busreis naar de Moezel zeker het overwegen waard!

Busreizen naar de Moezel

Busreis All Inclusive langs de Moezel

Deze nieuwe reis laat u de mooiste plekjes langs de Moezel zien. Tijdens deze busreis zul je zeker een wijnkelder bezoeken. Je vakantie begint direct al goed daar we op de heenreis een bezoek brengen aan Cochem. Cochem is een gezellige en toeristische plaats. Het hoogtepunt, zowel letterlijk als figuurlijk, is de Rijksburcht van Cochem. Ook staat de stad Trier op het programma. Trier is de oudste stad van Duitsland waar je nog veel overblijfselen uit de Romeinse tijd kunt bezichtigen. We bezoeken hier o.a. de Dom, de bekende Porta Nigra en de grote markt. Verder bezoeken we nog het typische wijnplaatsje Bernkastel-Kues en de plaats waar de Moezel samenkomt met de Rijn: Koblenz. We steken nog even af naar de rivier de Rijn voor een boottocht langs de bekende Loreley. Je ziet: deze reis is zeer afwisselend en geheel verzorgd!

Toon prijzen en beschikbaarheid


Busreis naar de Moezel

Deze busreis naar de Moezel is een echte bestseller, al vele jaren een van de populairste busreizen en door reizigers hoog gewaardeerd! Deze busreis staat onder leiding van een deskundige chauffeur die je onder andere meeneemt naar pittoreske wijndorpjes en de historische Moezelstad Trier. Tijdens de busreis aan de Moezel geniet je van de prachtige landschappen en de romantische kastelen uit een ver verleden. Uiteraard is er ook de gelegenheid om de heerlijke Moezelwijn te proeven en bestaat er de mogelijkheid om een boottocht over de Moezel te maken.

Toon prijzen en beschikbaarheid


Busreis naar het Ahrdal

Bij deze busreis naar het Ahrdal wordt ook het populaire en fraaie Cochem aangedaan en tijdens deze excursie is er ook de mogelijkheid om een boottocht over de Moezel te maken. Daarnaast wordt tijdens deze busreis de Eifel, het middeleeuwse Ahrweiler en de voormalige hoofdstad Bonn aangedaan. Het dorp Altenahr is de standplaats van deze busreis.

Toon prijzen en beschikbaarheid


Busreis Ervaar de Duitse Rivieren

Tijdens deze fijne busreis maak je kennis met de rivieren Rijn, Moezel, Neckar en Lahn. Er wordt uiteraard ook een bezoek gebracht aan de leuke plaatsjes langs deze rivieren, zoals Cochem waar ook een boottocht over de Moezel gemaakt wordt. Een bezoek aan het levendige Rudesheim en het fraaie Heidelberg staat ook op het programma. De standplaats van deze busreis is Boppard aan de Rijn.

Toon prijzen en beschikbaarheid