Activiteiten

Verken Cochem aan de Moezel met de Moezelwijn Express

Cochem Moezel

Cochem is een van de populairste vakantiebestemmingen aan de Moezel en een goede manier om dit stadje te verkennen is een tour met de Moezelwijn Express.

Van de brug bij de Moezel naar Cond en het centrum van Cochem

De route begint bij de oude brug over de Moezel en de Express rijdt dan door een deel van het historische en middeleeuwse centrum van Cochem. Via de nieuwe brug over de Moezel wordt de wijk Cond bereikt, waar je een prachtig panoramisch uitzicht hebt op Cochem en de Rijksburcht. Daarna gaat de Moezelwijn Express via de weg langs de Moezel en wijnbergen die parallel aan de Rijksburcht lopen terug naar het startpunt van de tour. De tocht duurt ongeveer 25 minuten.


Na de tocht met de Moezelwijn Express kun je genieten van een lekker glas Moezelwijn, waarbij het glas als aandenken meegenomen mag worden.

Tijden van de Moezelwijn Express

Vanaf Pasen tot en met november vinden de ritten met de Express van 10:00 tot en met 17:00 plaats. Tijdens de wintermaanden wordt Cochem met de Moezelwijn Express alleen tijdens de weekends verkend.

Tickets voor deze tour kunnen bij het startpunt van de Moezelwijn Express, bij de oude brug over de Moezel, gekocht worden. Het is ook mogelijk om voor groepen vanaf 14 personen te reserveren.