Activiteiten

Minigolf aan de Moezel

Minigolf Moezel

Minigolf is een activiteit die leuk en ontspannen is voor zowel jong als oud. Aan de Moezel vind je diverse charmante minigolfbanen, elk met een eigen flair en uitdagingen.

Leuke minigolfbanen in de Moezelregio

Minigolfanlage Bernkastel-Kues

Vanaf Pasen tot eind oktober kun je minigolfen op de 12 banen van deze minigolfbaan in Bernkastel-Kues aan de Moezel. De baan is dagelijks geopend van 11 tot 20 uur, met uitzondering van maandag. Vrijdag en zaterdag kun je zelfs tot 22:00 uur spelen. Kinderen betalen 2 euro, terwijl volwassenen een euro meer betalen.

Adres: Nikolausufer 30-31, Bernkastel-Kues

Minigolf-Anlage in Traben-Trarbach

Deze minigolfbaan in Traben-Trarbach aan de Moezel is de oudste minigolfbaan van Duitsland! Je speelt op 18 fraaie banen met uitdagende hindernissen, omgeven door een natuurlijke omgeving met veel bloemen. Het geluid van een nabijgelegen beek en uitzicht op de wijngaarden zorgen voor een fijne en gezellige sfeer. Deze minigolfbaan is geopend van maandag tot en met vrijdag vanaf 11:30 uur tot zonsondergang, en in het weekend van 10:30 uur tot zonsondergang. Je vindt de oudste minigolfbaan van Duitsland op Wildbadstraße 219 in Traben-Trarbach.

Cobi-Golf Minigolfbaan in Enkirch

De Cobi-Golf-baan is een leuke minigolfbaan in Enkirch aan de Moezel en een leuke ervaring voor het hele gezin. Minigolfen op deze baan is een leuk uitstapje en voor zowel jong als oud zijn er faciliteiten in de buurt, zoals een kiosk voor een hapje en een drankje en een speeltuin voor de jonge Moezelliefhebbers. Deze minigolfbaan in Enkirch is van april tot en met oktober geopend bij goed weer. Woensdag en donderdag zijn rustdagen en de prijs voor een rondje over de 18 banen is 2,50 euro. Brunnenplatz 2 in Enkirch is het adres voor Cobi-Golf.

Minigolfplatz Brauneberg am Alten Festplatz

In Brauneberg aan de Moezel is Minigolfplatz Brauneberg am Alten Festplatz gevestigd. Deze baan is geschikt voor alle leeftijden en is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. De 18 uitdagende banen zorgen voor plezier en na het minigolfen kun je genieten van snacks en drankjes op het verwarmende terras met uitzicht op de wijngaarden. Het adres van deze minigolfbaan is Hans-Schlösser-Weg in Brauneberg en op donderdag is Minigolfplatz Brauneberg am Alten Festplatz gesloten.

Minigolf Treis-Karden

Als je op zoek bent naar een leuke activiteit aan de Moezel, dan is een ronde op de minigolfbaan van Treis-Karden een prima optie! Naast de baan vind je de Treiser Biergarten met groot terras, en voor de kinderen zijn er diverse speeltoestellen. Op warme dagen kun je hier ook lekker ijs bestellen. In het voor- en najaar is de baan geopend van 11:00 uur tot 20:00 uur, in het hoogseizoen is deze minigolfbaan in Treis-Karden aan de Moezel nog twee uur langer geopend. Je vindt Minigolf Treis-Karden aan de Moselallee 45.

Minigolfanlage am Moselufer

Direct aan de Moezelpromenade in Zeltingen is Minigolfanlage am Moselufer gevestigd. Deze minigolfbaan biedt uitzicht op de beroemde Hochmoselbrücke en is leuk voor jong en oud. De minigolfbaan met 18 holes is de afgelopen jaren gerenoveerd en voldoet nu ook aan internationale minigolfeisen. Dat houdt zeker niet in dat deze baan in Zeltingen-Rachtig aan de Moezel alleen leuk is voor de ervaren minigolfer, ook de beginnende minigolfer zal hier veel plezier hebben. Naast de banen vind je ook een Jeu de Boules-veld, waar je gratis gebruik van kunt maken. Bij de kiosk van Minigolfanlage am Moselufer kun je genieten van een koud drankje, ijsje en snacks. Daarnaast is er voor de gasten ook nog een bbq-plek, speelplaats en zitplaatsen in de schaduw. Bij de minigolfbaan kun je gratis parkeren, en de baan is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Het adres van Minigolfanlage am Moselufer is Uferallee 47 en de deuren zijn geopend van 11:00 tot 19:00 uur.

Minigolf Remich

Vier je vakantie aan de Luxemburgse Moezel? Dan is Minigolf Remich een goede optie. Deze minigolfbaan met 18 holes ligt direct aan de Moezelpromenade en deze afwisselende baan is leuk voor jong en oud. Voor een hapje en een drankje kun je ook bij deze minigolfbaan terecht. Bij deze accommodatie ligt ook een 250 meter lange ovaal waar de kleintjes met minicars kunnen rijden. De toegang tot Minigolf Remich kost 7 euro voor volwassenen en voor kinderen onder 12 jaar bedraag de prijs 3 euro. De baan is gelegen aan de Esplanade de la Moselle in Remich aan de Moezel.