Activiteiten

Chocolade proeverij in Trier

Chocolade

Voor de chocolade-liefhebbers onder ons, is een bezoek aan Suite au Chocolat in Trier aan de Moezel een must! Dit leuke bedrijfje organiseert diverse chocolade proeverijen, terwijl men ook in het café en de chocoladewinkel voor zoete lekkernijen terecht kan.

Chocolade proeven in Trier

Tijdens de chocolade proeverij bij Suite au Chocolat in Trier, neemt het deskundige en vriendelijke personeel je mee op een reis naar de wereld van de Azteken en de Maya’s en krijg je veel interessante informatie over chocolade, ook wel bekend als het ‘bruine goud’. De proeverij behandelt diverse soorten chocolade, van witte chocolade tot pure chocolade en alles wat daar qua chocolade tussenzit. In ongeveer anderhalf uur kun je zo’n 10 verschillende soorten chocolade proeven.

Ook organiseert Suite au Chocolat met enige regelmaat proeverijen in Trier, waarbij chocolade in combinatie met koffie centraal staat en op welke wijze men het beste deze natuurlijk producten kan combineren.

Daarnaast worden er ook andere evenementen georganiseerd, zoals workshops taart bakken, ijs bereiden en hoe je het beste kopje koffie kunt zetten.

Shop de Chocolat

In de winkel van Suite au Chocolat in Trier aan de Moezel vind je een uitgebreid assortiment aan duurzame chocolade producten van producten uit de gehele wereld. Daarnaast verkoopt deze winkel ook een speciale selectie aan koffie, waarbij sommige varianten door Suite au Chocolat zelf geroosterd is.

Café et Chocolat

In het café van Suite au Chocolat kun je genieten van diverse smaakvolle gerechten, gebak, en een uitgebreide selectie aan chocolademelk, koffie en chocolade. In het café is er ook een wisselende kunstverzameling te vinden van kunstenaars uit de regio.

Suite au Chocolat is in de Glockenstraße 9 in Trier te vinden, een zijstraat van de winkelstraat Simeonstraße. Dit kleine chocolade-paradijsje aan de Moezel is via telefoonnummer 0651- 912 96 81 te bereiken of via e-mail: team@suite-au-chocolat.de.